دانه های کنجد حاوی مواد مغذی هستند که ممکن است دارای مزایای
سلامتی باشد.
از دانه های کنجد بدست می آید که tahini می تواند برخی
از مزایای سوزامین و سسامول را ارائه دهد.
این لیگناها، مواد مغذی آنتی اکسیدانی هستند که می توانند
به حمایت از سیستم ایمنی بدن و سطح هورمون تعادل کمک کنند.
یک مطالعه 2014 نشان داد که آنها همچنین ممکن است تاثیر
مثبت بر سطح کلسترول و استرس اکسیداتیو در بیماران مبتلا به استئوآرتریت داشته
باشند.
همانطور که در بالا دیده می شود، tahini در چربی های
مونو سدیم و غیر اشباع بالا است. مطالعات نشان داده است مصرف این نوع چربی ها می
تواند باعث کاهش سطح کلسترول مضر و همچنین کاهش خطر بیماری قلبی و سکته شود.
کلسیم و منیزیم در tahini همچنین ممکن است برای کاهش فشار
خون به طور طبیعی کار کنند.