ارده سالم بدون بو و مقوی

۹ مطلب در بهمن ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ارده سالم بدون بو و مقوی و سلامت استخوان

محتوای منیزیم بالا در tahini برای حفظ استخوان های سالم مفید است. مصرف مناسب منیزیم با تراکم استخوان بیشتر همراه است و در کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان یائسه موثر است.

یک بررسی از مطالعات موجود نشان داد که منیزیم ممکن است تراکم استخوان در گردن و ران را افزایش دهد.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

دانه های کنجد حاوی مواد مغذی هستند که ممکن است دارای مزایای سلامتی باشد.

از دانه های کنجد بدست می آید که tahini می تواند برخی از مزایای سوزامین و سسامول را ارائه دهد.

این لیگناها، مواد مغذی آنتی اکسیدانی هستند که می توانند به حمایت از سیستم ایمنی بدن و سطح هورمون تعادل کمک کنند.

 

یک مطالعه 2014 نشان داد که آنها همچنین ممکن است تاثیر مثبت بر سطح کلسترول و استرس اکسیداتیو در بیماران مبتلا به استئوآرتریت داشته باشند.

همانطور که در بالا دیده می شود، tahini در چربی های مونو سدیم و غیر اشباع بالا است. مطالعات نشان داده است مصرف این نوع چربی ها می تواند باعث کاهش سطح کلسترول مضر و همچنین کاهش خطر بیماری قلبی و سکته شود.

کلسیم و منیزیم در tahini همچنین ممکن است برای کاهش فشار خون به طور طبیعی کار کنند.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

دانه های کنجد نیز حاوی فیات های ترش بیشتری نسبت به سایر آجیل ها و دانه ها هستند. اینها برای کاهش کلسترول و اثرات انسداد سرطان مهم هستند.

بسیاری از مواد مغذی دیگر در دانه های کنجد وجود دارد، اما بدن آنها را به دلیل لایه بیرونی سخت یا بدنه خود جذب می کند. مصرف دانه های کنجد در شکل پاستا کشین باعث می شود که بدن مواد مغذی را که به طور مؤثرتری تولید می کنند جذب کند.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

همان خدمت 2 قاشق غذاخوری فراهم می کند:

8 درصد منیزیم

22 درصد فسفر

14 درصد آهن

12 درصد کلسیم

به نظر می رسد Tahini دارای مقدار زیادی چربی است. با این حال، تنها 2 عدد از 16 گرم موجود در یک قاشق غذاخوری 2 لیتری اشباع شده است. بقیه چربی های یکنواخت و پلی سدیم هستند که شناخته شده برای قلب و سلامت کلی مفید است.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

ارده سالم بدون بو و مقوی و دانه های کنجد و آلرژی غذایی

در حالی که نه در میان هشت گروه هشدار دهنده مواد غذایی در ایالات متحده، دانه های کنجد مواد غذایی هستند که محققان با افزایش شیوع آلرژی غذایی مواجه شده اند. برای اطلاعات مفید در مورد این موضوع، لطفا به مقاله ما، یک مرور کلی از واکنش های غذایی متضاد نگاه کنید.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

دانه های کنجد یک لمس بزرگی برای بروکلی بخار پز شده است که آب لیمو را پاشیده می کند.

تاتیینی (کنجد خمیر) را روی نان تست شده و یا فرنی با عسل برای درمان شیرین استفاده کنید یا همراه با میسو برای یک میان وعده صبر کنید.

دانه های کنجد تند با سرکه برنج، سس سویا و سیر خرد شده را ترکیب کرده و به عنوان یک پانسمان برای سالاد، سبزیجات و نودل استفاده کنید.

مرغ سالم سالم با دانه کنجد، سس سویا، سیر، زنجبیل و سبزیجات مورد علاقه خود را برای یک شام الهام بخش سالم اما سریع، آسیایی الهام بخش.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

دانه های کنجد خرد شده را می توان در یک مخزن هوادهی در یک مکان سرد، خشک و تاریک ذخیره کرد. هنگامی که دانه ها کور می شوند، آنها بیشتر مستعد ابتلا به گزش هستند، بنابراین آنها باید در یخچال و فریزر نگهداری شوند.

دفعه بعد که نان خانگی، کلوچه ها یا کوکی ها را می نوشید، دانه های کنجد را به خمیر اضافه کنید.

استفاده از چاشنی سنتی ماکروبیوتیک، gomasio، برای تحرک غذا خود را. شما می توانید gomasio را در یک فروشگاه غذای بهداشتی خریداری کنید یا خودتان را با استفاده از ملات و پاستل بسازید. به سادگی مخلوط یک بخشی خشک نمک را با دوازده قسمت خشک شده دانه کنجد بریزید.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

دانه های کنجد به طور کلی در ظروف پیش ساخته و همچنین ظروف فله در دسترس هستند. درست مثل هر غذای دیگری که می توانید در قسمت عمده خرید کنید، اطمینان حاصل کنید که سطل های حاوی دانه کنجد پوشیده شده اند و فروشگاه دارای یک محصول خوب برای اطمینان از حداکثر طراوت می باشد.

آیا خرید دانه های کنجد به صورت فله یا در یک ظرف بسته بندی شده، اطمینان حاصل کنید که هیچ شواهدی از رطوبت وجود ندارد. علاوه بر این، از آنجایی که آنها دارای محتوای بالای روغن هستند و می توانند تبدیل به غلات شوند، بوی آن ها را در انبار های فله برای اطمینان از بوی تازه می دهند.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

دانه های کنجد یکی از اولین محصولاتی بودند که برای روغن و همچنین یکی از اولین شیرینی ها آماده می شدند. اضافه کردن دانه های کنجد به محصولات پخته شده را می توان به زمان مصر باستان از نقاشی های باستانی قبیله ای که نشان می دهد یک نانوا را اضافه کردن دانه به خمیر نان است.

دانه های کنجد در اواخر قرن 17 به ایالات متحده از آفریقا آورده شده است. در حال حاضر، بزرگترین تولید کننده های دانه کنجد شامل هند، چین و مکزیک است.


  • Sara Emami