ارده سالم بدون بو و مقوی

  • ۰
  • ۰

ارده یک کره ساخته شده از بذرهای کنجد است. این معمولا در غذاهای آمریکای شمالی، یونانی، ایرانی، ترکی و خاورمیانه استفاده می شود.

این یک عنصر مهم در هوموس و بابا گانوش است، شیب مشابه هومس، ساخته شده با بادمجان و نه نخود است.

این ویژگی مرکز دانش MNT بخشی از مجموعه ای از مقالات در مورد مزایای سلامتی غذاهای محبوب است.

این یک تجزیه تغذیه ای ارده و نگاهی عمیق به مزایای ممکن بهداشت آن، چگونگی ترکیب بیشتر ارده در رژیم غذایی و هرگونه خطرات احتمالی سلامت مصرف ارده می باشد.


  • ۹۷/۱۲/۱۰
  • Sara Emami

ارده

حلوا ارده

روغن کنجد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی