ارده سالم بدون بو و مقوی

  • ۰
  • ۰

دانه های کنجد یکی از اولین محصولاتی بودند که برای روغن و همچنین یکی از اولین شیرینی ها آماده می شدند. اضافه کردن دانه های کنجد به محصولات پخته شده را می توان به زمان مصر باستان از نقاشی های باستانی قبیله ای که نشان می دهد یک نانوا را اضافه کردن دانه به خمیر نان است.

دانه های کنجد در اواخر قرن 17 به ایالات متحده از آفریقا آورده شده است. در حال حاضر، بزرگترین تولید کننده های دانه کنجد شامل هند، چین و مکزیک است.


  • ۹۷/۱۱/۰۴
  • Sara Emami

ارده

حلوا ارده

روغن کنجد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی