ارده سالم بدون بو و مقوی

  • ۰
  • ۰

دانه های کنجد خرد شده را می توان در یک مخزن هوادهی در یک مکان سرد، خشک و تاریک ذخیره کرد. هنگامی که دانه ها کور می شوند، آنها بیشتر مستعد ابتلا به گزش هستند، بنابراین آنها باید در یخچال و فریزر نگهداری شوند.

دفعه بعد که نان خانگی، کلوچه ها یا کوکی ها را می نوشید، دانه های کنجد را به خمیر اضافه کنید.

استفاده از چاشنی سنتی ماکروبیوتیک، gomasio، برای تحرک غذا خود را. شما می توانید gomasio را در یک فروشگاه غذای بهداشتی خریداری کنید یا خودتان را با استفاده از ملات و پاستل بسازید. به سادگی مخلوط یک بخشی خشک نمک را با دوازده قسمت خشک شده دانه کنجد بریزید.


  • ۹۷/۱۱/۱۰
  • Sara Emami

ارده

حلوا ارده

روغن کنجد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی