دانه های کنجد خرد شده را می توان در یک مخزن هوادهی در یک مکان سرد، خشک و تاریک ذخیره کرد. هنگامی که دانه ها کور می شوند، آنها بیشتر مستعد ابتلا به گزش هستند، بنابراین آنها باید در یخچال و فریزر نگهداری شوند.
دفعه بعد که نان خانگی، کلوچه ها یا کوکی ها را می نوشید، دانه های کنجد را به خمیر اضافه کنید.
استفاده از چاشنی سنتی ماکروبیوتیک، gomasio، برای تحرک غذا خود را. شما می توانید gomasio را در یک فروشگاه غذای بهداشتی خریداری کنید یا خودتان را با استفاده از ملات و پاستل بسازید. به سادگی مخلوط یک بخشی خشک نمک را با دوازده قسمت خشک شده دانه کنجد بریزید.