ارده سالم بدون بو و مقوی

۶ مطلب در اسفند ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مطالعه ای که در مجله بین المللی بیماری های روماتیسمی منتشر شد، بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو را با دوز گلوکوزامین و تیلنول دو بار در روز، یک درمان استاندارد برای استئوآرتریت و یا 40 گرم روزانه از دانه های کنجد پودر، مقایسه کرد که با 2 قاشق غذاخوری قندی مقایسه شده است.

گروه مصرف کننده کنجد در معیارهای تست بازدارندگی همراه با استئوآرتریت زانو، درد کمتری را گزارش کردند و عوارض جانبی مرتبط با تیلنول را تجربه نکردند


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

ارده سالم بدون بو و مقوی و حقایق سریع در مورد ارده:

ارده  یک رب یا کره ساخته شده از دانه های کنجد زمین است.

این یک عنصر کلیدی در هوموس و در بابا قنوش، یک شیرینی بادمجان است.

این مقادیر خوبی از پروتئین و مواد معدنی مختلف را فراهم می کند.

ارده  همچنین دارای کالری زیاد است و باید آن را به صورت متوسط مصرف کرد.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

ارده یک کره ساخته شده از بذرهای کنجد است. این معمولا در غذاهای آمریکای شمالی، یونانی، ایرانی، ترکی و خاورمیانه استفاده می شود.

این یک عنصر مهم در هوموس و بابا گانوش است، شیب مشابه هومس، ساخته شده با بادمجان و نه نخود است.

این ویژگی مرکز دانش MNT بخشی از مجموعه ای از مقالات در مورد مزایای سلامتی غذاهای محبوب است.

این یک تجزیه تغذیه ای ارده و نگاهی عمیق به مزایای ممکن بهداشت آن، چگونگی ترکیب بیشتر ارده در رژیم غذایی و هرگونه خطرات احتمالی سلامت مصرف ارده می باشد.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

اگر میخواهید ارده را امتحان کنید، برای خرید آنلاین در دسترس است. لطفا توجه داشته باشید که با کلیک بر روی این لینک شما را به سایت خارجی می برد.

خطرات

از آنجا که ارده حاوی مقدار زیادی چربی است، دارای مقدار زیادی کالری است و برای بهترین مزایای سلامتی توصیه می شود.

بخش بزرگی از افراد مبتلا به آلرژی درختان درخت نیز احتمالا آلرژی به دانه های کنجد دارند.

هیچ غذایی یا مواد مغذی مهم نیست مهمترین عامل پیشگیری از بیماری و ارتقای سلامت خوب است. بهتر است یک رژیم متنوع و متعادل بخورید تا تمرکز روی غذاهای فردی.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

ارده سالم بدون بو و مقوی و دستور العمل آن

این دستور العمل های مغذی و خوشمزه ای که توسط متخصصین ثبت شده تهیه شده است را امتحان کنید:

سوپ هویج با نخود آرد و نخود فرنگی

تولید زمستان گرم و قهوه کیک تغذیه می کنند

مخلوط پروتئین قندی تایلندی

روغن در tahini ممکن است در طول ذخیره سازی جداگانه، که کاملا طبیعی است. این را می توان در خدمت به هم زد. برای جلوگیری از نیاز به مخلوط کردن قهوه قبل از استفاده، سعی کنید آن را در یخچال قرار دهید.


  • Sara Emami
  • ۰
  • ۰

Tahini یکی از اجزای مهم هومز کلاسیک است که پوسته پوسته شده بر اساس نخود است. هر گاه هومز سنتی را به وعده غذایی اضافه می کنید، می خورید و میوه ها را از محتوای دانه کنجد خود به دست می آورید.

در اینجا چند نکته سریع برای اضافه کردن tahini به رژیم غذایی شما وجود دارد:

سالاد بالا با یک عدد سریع از tahini.

پختن سالاد خود را با استفاده از tahini.

سبزیجات را به یک قاشق غذاخوری یا دو قاشق چایخوری بشویید.


  • Sara Emami